Comunicat quotes 2022-2023

En la última reunió celebrada, la Junta Directiva del FC Calldetenes va aprovar les següents quotes per aquesta temporada 22-23.

Després de 5 anys oferint les mateixes quotes aquest any hi ha un petit increment de 30€/any (3€/mes).

També es redueix el % de descompte amb el segon germà / families monoparentals / families nombroses. Passa del 30% al 15% de descompte.

Pel que fa els més petits, es va aprovar una quota de 0€ per augmentar la participació i intentar aconseguir formar equip.

La taula de quotes és la següent:

Aquest petit increment es deu a la constant pujada de preu de tot el material esportiu, arbitratges, llicències, les diferents assegurances contractades, etc. Fet que es feia insostenible seguir amb les quotes dels anys anteriors.

També ha augmentat el preu del pack de roba del club que es compra a Intersport Everest. Tota la informació la trobaràs aquí: https://fccalldetenes.cat/inscripcions/

Recordeu que els rebuts corresponents a la QUOTA que siguin presentats per el F.C. Calldetenes amb CIF: G59191973, es produeixen entre el dia 1 i 7 de cada mes, per tant els que tenen la modalitat de pagament mensual, en breus ja s’extreurà la quota del mes de setembre. Si es vol canviar de modalitat de pagament només s’ha de comunicar al club.