FC Energía

Gaudeix de l’estalvi amb FC Energía

A partir d’ara pots gaudir d’una gran col·laboració que hem dut a terme amb FC Energía, proveïdora de llum 100% renovable i gas. El planeta ens necessita a tots i aprofitant aquesta col·laboració podràs frenar el canvi climàtic mentre estalvies a la teva factura.

FC Energía ofereix energia a preu de cost per a les llars i tarifes a preus competitius per a les empreses. A més, amb FC Energía estaràs salvant el planeta amb l’energia 100% renovable.

Només per ser seguidor del club, tindràs accés a la Tarifa Equip que FC Energía ha llançat en exclusiva per a tu com a soci. Aprofitar els avantatges de la Tarifa Equip és molt fàcil, només has de completar amb les teves dades aquest formulari, indicar el codi del nostre club (1630) i un assessor d’FC Energía es posarà en contacte amb tu per fer un estudi de la teva factura i oferir-te els beneficis de la Tarifa Equip.

La Tarifa Equip pot ser aplicable tant a particulars com a empreses, així que no dubtis en preguntar per les especificacions d’aquesta col·laboració.

El nostre club, com a part de la Federació Catalana de Futbol, t’ofereix aquest exclusiu acord que dona suport a l’esport i que cuida el planeta i a tots nosaltres.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.