Paguem a l’ajuntament

Ja hem pagat les quotes a l’ajuntament gràcies als socis i col·laboradors.
Gràcies als més de 60 socis que aquest any s’han aconseguit (50 dels quals ja dataven el 2015 de socis d’aquest club). I els 40 patrocinadors, la majoria comerços de Calldetenes, dels quals volem tornar a donar les gràcies, s’ha pogut pagar la quota establerta per l’Ajuntament de Calldetenes, un total de 680€ per equip per poder fer servir les instal·lacions, amb un cost total a l’any que puja el 2720€ ja pagats.
Aquesta mesura a pagar no és compartida per la nova Junta Directiva del FC Calldetenes, ja que el 90% dels 4 equips del FC Calldetenes són jugadors del poble i ja paguen uns impostos pels serveis municipals.
El futbol club Calldetenes es va comprometre a pagar aquest any a l’Ajuntament, i ha complert la seva paraula, ara espera però, que aquesta quota que trobem excessiva i injusta l’any que ve desapareix-hi completament.
Finalment, animem a totes les persones que vulguin continuar col·laborant amb el club que es posin en contacte amb nosaltres, a les nostres oficines situades al camp de futbol o bé per la nostre pàgina web o correu electrònic. Qualsevol persona que vulgui venir a donar un cop de mà i formar part de la junta directiva del FC Calldetenes també serà benvinguda.
MOLTES GRÀCIES!!!

Principals Patrocinadors del FC Calldetenes

+ informació
info@fccalldetenes.cat
www.fccalldetenes.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.