Resum any 2017

El FC Calldetenes va tornar a engegar aquest estiu amb l’objectiu de tornar a recuperar la passió pel futbol per les nenes i nens, jovent i no tant jovent del nostra poble i també, per els residents als pobles i les ciutats veïnes.
Aquesta temporada hem començat amb un total de 4 equips: Una escoleta (anys 2012 i 2013), un equip benjamí (anys 2008 i 2009), un amateur a quarta catalana i un equip de aficionats que competeix a la lliga d’osona. Més del 80% de cada equip està format per jugadors residents al poble de Calldetenes, fet que ens omple d’alegria per continuar l’any que ve intentant d’aconseguir crear dos o tres equips més.
ESCOLETA
Després d’un període de prova, l’escoleta està formada per 12 jugadors de 4 i 5 anys. Ha realitzat tres partits amistosos: un empat i una derrota contra el Gurb en un triangular disputat a Calldetenes i una victòria contundent contra un combinat de mares i pares. L’escoleta començarà la seva lliga el pròxim mes de Març amb una objectiu clar, ja marcat a l’inici de la temporada: aprendre molt i sobretot passar-ho bé, i això és el que estan fent en els entrenaments amb el seus dos entrenadors: l’Emma Vila i en Sito Romero.
BENJAMINS
Els benjamins disputen la seva lliga al consell d’osona. En una lliga on predomina més els valors de joc i comportament abans que els resultats i la competitivitat, els benjamins han realitzat molt bons partits, sempre intentant jugar la pilota i mostrant una notable millora i evolució del principi de la temporada. Entrenats per l’Óscar Rodríguez i la Paula Guerrero conten amb un total de 10 jugadors de 3r i 4t de primària.
AFICIONATS
Els aficionats competeixen a la lliga d’aficionats d’osona. De moment els resultats no són els esperats, ja que tal com el nom de la competició indica que es tracta d’una lliga d’aficionats, aquest any hi ha molts equips amb molts jugadors de nivell que podrien està perfectament jugant a categories de la federació catalana. El FC Calldetenes aficionats seguirà entrenant i sopant els dijous i els dissabtes com ha fet fins ara esperant que la sort i els resultats acompanyin més l’equip en aquest any 2018. L’entrenador dels aficionats és en David Serra, amb l’ajuda d’en Gil Barcons.
4A CATALANA
Mal resultats per el 4a catalana, que l’han portat a ocupar el penúltim lloc de la classificació. Tot i jugar força bé els resultats no acompanyen. Format per jugadors la majoria residents al poble i que han format sempre en les categories de futbol base del FC Calldetenes, s’espera que la segona volta canvïn la dinàmica i escalin llocs a la taula de classificació. Els enrenadors són en Jordi Valenciano i en Joan Costas.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.