Campions Territorials!!!

L’Aleví A es va proclamar campió de les finals territorials de futbol 7 en categoria aleví masculí disputat a Igualada ahir diumenge 12 de maig.

Com a guanyador de la lliga al CE Osona es va presentar a les convocatòria de la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de la temporada 2023/2024.

Els rivals van ser diferents equips guanyadors de les lligues de altres comarques i consells de la província de Barcelona. Entre ells el EF Balandrau-Xaloc, guanyador del CE L’Hospitalet, el CE Manresa, guanyador de la lliga del CE Bages i l’Escola Garcia Fossa, vencedor de la CE Anoia.

Una temporada fantàstica de l’Aleví A que encara li quedarà el torneig final de temporada de Cloenda organitzat per el CE Osona.

Enhorabona a tot l’equip i a totes les families!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.